Produk

Kangen Water telah digunakan di hospital-hospital Jepun selama lebih 30 tahun untuk merawat pelbagai keadaan penyakit. Ia juga merupakan satu-satunya pembuat mesin air ionizer dalam industri yang menerima cop Gold Standard daripada persatuan kualiti air antarabangsa iaitu Water Quality Association (WQA). Kangen Water juga telah disahkan sebagai alat perubatan oleh Kementerian Kesihatan Jepun.

 

Certificates-of-Kangen-Water-Ionizers

 

 


logo_sd501p5

product_sd501p5

 

 

Reka bentuk yang moden dan bergaya untuk diletakkan di dapur anda. Fungsi dan prestasinya sama seperti model Leveluk SD501. Satu-satunya perbezaan dengan model yang lain adalah ia mempunyai panduan suara dalam bahasa English, German, Perancis, Itali dan juga Sepanyol.

klik-disini


logo_sd501

product_sd501

 

 

Leveluk SD501 adalah model nombor satu dan yang terbaik di kalangan model-model Leveluk Kangen Water Ionizer.  Dilengkapi dengan 7 plat elektrod untuk memastikan kuasa yang mencukupi dan penggunaan yang maksimum. Model ini sesuai untuk keluarga yang besar.

klik-disini


logo_jr2

b_jr2

 

 

Leveluk JrII adalah model yang terendah dan murah dari model-model yang lain. Ianya ditujukan untuk penggunaan seorang atau dua orang sahaja kerana penggunaan kuasanya yang rendah. Dilengkapi dengan hanya 3 plat elektrod dan ianya juga dikenali sebagai mesin penjimat tenaga elektrik.

klik-disini


logo_anespa

product_anespa

 

 

Anespa menjadikan bilik mandi anda kepada sebuah spa. Ia menapis segala kotoran-kotoran termasuk klorin yang melalui paip mandi rumah anda dan menghasilkan air ion mineral yang dapat melindungi kulit anda. Rasailah kesegaran spa di bilik mandi anda dengan Anespa.

klik-disini